Unieke feesten waarbij the sky the limit is! Kids Party Planner is een high-end agency die op internationaal niveau alles uit de kast haalt om onvergetelijk feesten te bezorgen! Wij bieden meer dan tachtig verschillende feestthema’s aan en maken kinderfeesten op maat. Voor jongens en meisjes van nul tot baby shower’s tot sweet sixteen, eighteen, twenty-one, Bar- en Bat Mitzvah’s; Kids Party Planner is trendsettend in het bedenken van parties en alles wat een feest helemaal compleet maakt. Ook op bruiloften, familiefeesten of zakelijke events waar kinderen op de gastenlijst staan zorgt Kids Party Planner voor vermaak.

In een echte koets met paarden naar een sprankelend prinsessen bal? Een oud Hollandsch spelletjes party of een dol dwaze sleepover party in een luxe hotel? Een optreden van een bekende artiest, een limousine met privéchauffeur of een helikoptervlucht? Voor Kids Party Planner is the sky letterlijk the limit! Onze unieke feestjes staan dan ook garant voor een onvergetelijke ervaring; voor zowel de kinderen als hun ouders.

Ieder feest van Kids Party Planner is maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zorgen voor een tot-in-de- puntjes verzorgde happening en regelen alles van A tot Z om het perfecte plaatje tot stand te brengen. Van de locatie, de catering en de styling tot de uitnodigingen aan toe en werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Voorafgaand aan het feest nodigen wij de kinderen en hun ouders uit op ons kantoor. De kids mogen zich onderdompelen in onze walk-in closet vol met verkleedkostuums en speelgoed. Aan de hand van al hun dromen en wensen maken wij een moodboard dat we uiteindelijk vertalen in een gepersonaliseerd, uniek feest. Tevens ontwerpen we een speciale birthday outfit waarin de jarige de hele dag kan shinen!

Kids Party Planner organiseert tevens de mooiste doopfeesten, Bar & Bat Mitzva’s, communiefeesten en andere familiefeesten. Ook op bruiloften of zakelijke events waar kinderen op de gastenlijst staan, zorgt Kids Party Planner met een mobiele (thematische) Kids Corner voor vermaak. Onze nannies spelen daarbij ook een belangrijke rol. Naast het plezier van de kinderen staat natuurlijk ook hun veiligheid voorop. Daarom hebben al onze nannies een pedagogische achtergrond. Wanneer er kindjes uit het buitenland komen feesten kunnen wij nannies inzetten die vloeiend diverse talen van over de hele wereld spreken. Zo ontzorgen wij op ieder vlak en bezorgen we de kinderen én hun ouders een onvergetelijke ervaring!

We would love to hear from you!

Rachel Pietersma

Founder

×