“Team Work Makes
The Dream Work”

Rent Your Event Planner For A Day

Ons team event planners staan klaar om op de dag zelf alles van A tot Z te regelen. Van het ontvangen van alle partijen, het doornemen van het draaiboek, het begeleiden van het team, op- en afbouwen van het event de verantwoordelijkheid voor het programma van de dag. De event planners zijn in te zetten op verschillende locaties waar zij de full service aanbieden.

In te zetten op al je events

Onze Event Planners regelen de party’s tot in de kleinste details met veel ervaring, maar ook de gastvrijheid naar de gasten over te brengen. Wij kunnen deze services aanbieden op: Grote bedrijfsfeesten, Birthday Party’s, Beurzen en High End party’s.  Het is ook mogelijk om ons in te zetten voor externe partijen die handen te kort hebben en hun feest compleet willen maken met een van onze beste eventplanners. Amazing! Zo bijzonder! Great full! De Wow factor daar gaan we voor.

Ben jij op zoek naar een event planner voor de dag?

Wij helpen graag met ons team van eventplanners.

Rent Your Event planner for a day! Doe een aanvraag en maak jouw evenement compleet met onze eventplanners. Last minute boekingen wij staan voor u event klaar.

Onze event planners zijn in te huren met een minimale afname van 3 uur.

Wil je meer weten over het inhuren van onze event planners? Een vrijblijvende offerte opvragen? Wij zijn te bereiken via whatsapp 06-50419771  en via de mail info@kidspartyplanner.nl

We Would Love To Hear From You!

×