Ik stond echt versteld van het werk dat Rachel en haar team hebben verricht tijdens de opening van ons nieuwe kantoor. In eerste instantie had ik niet het gevoel dat we nannies nodig hadden, omdat het een familie-evenement moest zijn (dus waarom iemand anders organiseren om op onze kinderen te passen). Wat ik niet wist, is dat de nannies dit tot een SUPER evenement voor de kinderen maakten, met hun geweldige zorg en leuke programma. Onze collega’s hadden niet veel meer nodig dan op hun kinderen passen om zelf ook een geweldige tijd te hebben. Sommigen verlieten het gebied niet waar de kinderen werden vermaakt, zo leuk was het! Heel erg bedankt!!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Het is geweldig om met Rachel te werken, ze vergeet geen details en je kunt altijd op haar rekenen en erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Ze zorgt goed voor je. Ze is echt aardig en een geboren leider. Geen arrogantie!

⭐⭐⭐⭐⭐

×