We werken nu al meer dan vier jaar samen met Rachel Pietersma / Kids Party Planner – zij en haar team van professionele nannies verzorgen de catering voor de kinderen van onze medewerkers als onderdeel van de nannyservice die we aanbieden op CPD- en administratiedagen van onze medewerkers. Rachel is fantastisch in het organiseren van een leuke dag voor de kinderen met veel verschillende activiteiten voor alle leeftijden (hoe gemengd de groep ook is!). We krijgen altijd geweldige feedback van ouders/personeel die ons meestal vertellen dat hun kinderen het zo leuk vonden dat ze niet naar huis wilden…! Rachel zelf is vriendelijk, professioneel en staat open voor nieuwe ideeën en feedback. Samen met haar team van bekwame en betrouwbare nannies kunt u er zeker van zijn dat er goed voor de kinderen van uw klant – of uw eigen kinderen – wordt gezorgd.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

We hebben Kids Party Planning ingehuurd om het entertainment voor de kinderen van onze medewerkers te regelen tijdens ons bedrijfskerstfeest in december. Omdat Kerstmis met de hele familie wordt doorgebracht, waren de kinderen ook welkom om mee te doen. En wat hebben ze genoten! De hele avond was erg goed georganiseerd, de kinderen hoefden zich geen moment te vervelen. Ze werden overstelpt met cadeaus en lekkernijen. Ouders vullen ons vandaag nog steeds aan hoe goed het evenement volgens hen georganiseerd was, vooral voor de kinderen. Kids Party Planner was een zeer welkome aanvulling op het hele evenement en ik ben echt van plan om weer contact met Rachel op te nemen als we weer een evenement met kinderen hebben.

⭐⭐⭐⭐⭐

×