Rachel en team,

Onwijs bedankt voor de organisatie van ons bedrijfs familie feestje. De ouders hebben van begin tot het einde zorgeloos kunnen genieten van borrel en BBQ. Al bij binnenkomst zorgden jullie direct voor een super ontvangst van de kinderen met een team dat klaar stond om ballonen te vouwen, cupcakes te versieren, tijgers en elfjes te schminken en te voetballen met de jongens. De kinderen hebben de dag van hun leven gehad en de ouders hadden genoeg tijd om te genieten van hun kinderen en het eten en drinken. Met de auto’s vol met ballonnen lagen de kinderen al na 100 mtr in de auto te slapen. De enige echte graadmeter dat het een meer dan geslaagd feestje was!

Dank voor al je zorgen. Hierdoor hebben wij als collega’s en ouders heerlijk kunnen genieten van een mooie nazomerse locatie, een gezellige borrel en een heerlijke BBQ.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Rachel regelt alles tot in de puntjes! Events zien er altijd geweldig uit en iedereen is blij. Je hoeft zelf nergens aan te denken 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

×