Dankjulliewel Quote voor dit leuke artikel over de Gender Reveals en Babyshowers die wij organiseren bij Kids Party Planner.

Hoewel de baby’s nog gezond ter wereld moeten komen, worden aanstaande geboortes tegenwoordig steeds uitbundiger gevierd met een Babyshower of Gender Reveal Party.
Rachel Pietersma organiseert al dik tien jaar de exclusiefste kinderfeesten voor ‘s lands rijksten en erkent dat ze de laatste tijd steeds vaker huizen in zowel roze als blauw moet uitdossen. U leest het goed: alle versieringen en consumpties worden voor een genderneutrale Gender Reveal dubbel aangeschaft. ‘Ik krijg net weer drie aanvragen binnen; vier jaar geleden waren dat er nog nul. Vaak wordt het gecombineerd met een high-tea. Niemand van de aanwezigen weet wat het gaat worden. Er wordt een enorme ballon doorgeprikt waaruit dan roze of blauwe snippers vallen. Ook laten mensen een enorme taart bakken met roze of blauwe vulling, of er komt een limousine langsrijden met roze of blauwe rook uit de uitlaat.’

Artikel door: Abel de Graaff
https://abonnement.quotenet.nl/boekenedities/quote-62021

×