Vrouwen steunen en helpen elkaar, vooral in moeilijke omstandigheden.

Afgelopen dinsdag, 14 mei, heb ik mijn steun gegeven door in de Lock Me Up kooi te zitten van de stichting Free a Girl.
Dit om te beleven wat het met je doet en hopelijk om anderen te inspireren!

Free a Girl is een internationale organisatie die strijdt tegen kinderprostitutie en straffeloosheid. Naast bevrijdingen en gerechtigheid richt Free a Girl zich op de preventie van kinderprostitutie en op de rehabilitatie en re-integratie van slachtoffers. Duizenden meisjes worden gedwongen tot deze handelingen, Free a Girl heeft inmiddels bijna 4500 minderjarige meisjes bevrijdt uit de prostitutie.

Als ik hier op terugkijk, heb ik een hele mooie ervaring achter de rug. Dit heeft mij laten zien hoe deze meisjes dagelijks door het leven gaan.
Ik heb met trots €560,- op kunnen halen om een eigen bijdrage kunnen leveren aan deze stichting.
Alle kleine beetjes helpen tot hun vrijheid. Dit is een project waar ik me graag jaarlijks voor opgeef. Jij ook?

×