Een Sleepover Party.. welk meisje wilt dat nou niet! Gezellig met je beste vriendinnen de nacht doorbrengen. Dit kan i​​​​edereen natuurlijk thuis organiseren, maar Kids Party Planner kan hier een speciale twist aan geven. Een Sleepover Party in een luxe hotel!

In het prachtige vijf sterren Conservatorium Hotel in Amsterdam, heeft ons team een geweldige Sleepover Party georganiseerd binnen 3 dagen!

Wij hebben de kamer van top tot teen gedecoreerd met de mooiste ballonnen, een leuke beauty salon gecreëerd waarbij de jonge dames helemaal in de watten werden gelegd en een leuke sfeervolle filmsetting gemaakt waar zij een leuke film konden kijken. Natuurlijk mochten hierbij de sleepover en film goodies niet ontbreken!
Alle meiden kregen hun eigen pyjama, badjas en slofjes waardoor ze werden omgetoverd tot échte diva’s. Nadat de meiden helemaal in de watten werden gelegd en heerlijk hebben overnacht, heeft Kids Party Planner er natuurlijk voor gezorgd dat er voor de volgende dag nog leuke spelletjes klaarstonden!

Zijn jij en je vriendinnen ook échte diva’s? Dan is Kids Party Planner dé event planner die jouw Sleepover Party voor je kan organiseren!

×