Kids Party Planner gaat verder dan alleen feesten! Dit uiterst succesvolle bedrijf heeft veel meer te bieden. We runnen ook een High End Nanny Service waarbij wij Nannies inzetten voor familiegasten van luxehotels, corporate bedrijven, bruiloften en privé-families.

Onze Nannies zijn niet “your average” kindermeisjes, ze komen met een koffer vol met educatieve spelletjes en activiteiten voor de kinderen. Verder stellen wij ook een volledig cultureel outdoor-activiteitenplan op, zoals een bezoek aan een museum of dierentuin, zodat de kinderen feeling krijgen voor de stad en het land dat ze bezoeken.

Daarnaast biedt het bedrijf Nannies die een verscheidenheid aan talen spreken zoals Chinees, Russisch, Spaans en Engels. Onze service is 24/7 beschikbaar! Dus of u nu wilt genieten van een spa behandeling, een diner in het restaurant van het hotel zonder kinderen

of van een avondje stappen in de stad, wij hebben een flexibele service die het allemaal mogelijk maakt!

Wilt u nu een Nanny boeken of wenst u meer informatie, neem dan een kijkje op onze High End Nanny Service webpagina!

×