Ik vergeet geen enkel feest dat ik georganiseerd heb. Zo was er een tijd geleden die bijzondere sweet sixteen-party”, vertelt Rachel Pietersma. “De jarige job werd met haar beste vriendinnen in een limousine naar een beautysalon gebracht. Daar werd iedereen naar

hartenlust gekapt of gemasseerd. Pedicure, manicure, make-up artist: iedereen
was aanwezig. Daarna mocht elke jongedame van de ouders die het feest organi- seerden in de P.C. Hooftstraat een nieuwe outfit uitzoeken. Vervolgens kregen alle glamourgirls een fotoshoot. Voldaan en ‘drop dead gorgeous’ schoven ze aan bij de high tea, waar ik alles in een kleurthema had verzorgd. Gouden cupcakes en taart, en natuurlijk bijbehorende alcoholvrije champagne in gouden flessen. De dag werd afgesloten in een ultraluxe vijfsterrenhotel. Ik had voor de dames een suite van bijna duizend euro afgehuurd. Dat kost inderdaad een paar centen, maar ik heb nog nooit een groep meiden zo vreselijk zien genieten.”

×