We waren verheugd om een ​​aantal van de jaarlijkse Griezelige Halloween-themafeesten weer te mogen organiseren! We kozen zwart en paars voor de aankleding van de ene griezel feest met heksen, vleermuizen en spinnen. En voor de traditionele Halloween-feesten kozen we uiteraard de kleuren oranje en zwart! Voor het ene feest organiseerden wij een brunch waarbij het eten ook helemaal paste bij het thema, van bloederige hotdogs tot groene (limonade) slijmerige drankjes. Een van de woningen herkende je niet terug. Deze hebben wij nl. in een heuse Horror Fun House omgetoverd. De kinderen werden vermaakt (geschrokken) met allerlei leuke spelletjes. We hebben alles overtroffen met griezel acts en griezelige dwergen die het feest van begin tot einde hebben gehost. Goh, wat zijn we toch dol op Halloween!
×